RHAPSODY

Bucket List

Bucketlist volgens wikipedia:

20160501_222702Een bucketlist (letterlijk: emmerlijst) of loodjeslijst is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Het woord komt misschien van kick the bucket, wat overeenkomt met de pijp uitgaan. Zieke mensen stellen soms nog een bucketlist op. Ook mensen die gezond zijn en variatie in hun leven willen hebben (om bijvoorbeeld uit de dagelijkse sleur te raken) stellen een bucketlist op. De naam is vooral bekend geworden door de in 2007 uitgekomen film The Bucket List.Het opstellen en eventueel publiceren van de lijst helpt bij het realiseren van de gestelde doelen.

IMG-20160507-WA0011

Bij het opstellen kan bijvoorbeeld uitgegaan worden van de

levensverwachting van wat men als kind altijd al wilde doen of nagaan waarvan men het meeste spijt zou hebben als het tijdens het leven niet gedaan zou worden.

Op ons uitzwaaifeestje hebben we een Bucketlist gekregen. Op deze pagina zullen we bijhouden welke opdrachten we van de list al gerealiseerd hebben.
Deze fles zullen we regelmatig laten zien op een bijzondere plek op deze wereld.En bedenk:
“Wacht niet op bijzondere plekken, maak elke plek bijzonder”

Een gedachte aan “Bucket List

  1. jacqueline

    Hoi john en ada ik wilde eens kijken op jullie Bucketlist. Wat hebben jullie al veel gedaanwel leuk dat jullie de champagnefles ervoor gaan gebruiken. Veel succes ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *